Vlaggen
!

Hoogformaatvlag

!

 

Hoogformaatvlaggen zijn langwerpige vlaggen die aan de bovenzijde worden voorzien van een open zoom. De open zoom aan de bovenzijde van de hoogformaatvlaggen wordt bevestigd aan een banierhouder. Dankzij het gebruik van deze banierhouders, zijn hoogformaatvlaggen altijd leesbaar, dus ook bij windstil weer!. Dit is het voordeel van hoogformaatvlaggen in vergelijking met de gewone reclamevlaggen. De afmeting van de vlag wordt bepaald door een standaard maatvoering. De hoogte is afhankelijk van de lengte van de te gebruiken vlaggenmast. De hoogte van hoogformaatvlaggen staat namelijk ongeveer gelijk aan de helft van de lengte van de vlaggenmast. De breedte van hoogformaatvlaggen is daarentegen afhankelijk van de bedrukking. Uiteraard geldt ook hier dat alle hoogformaatvlaggen in elke afmeting leverbaar zijn.

Spandoek

!
Het spandoek is een uitstekende reclamedrager. Met behulp van een spandoek brengt u op eenvoudige wijze en altijd leesbaar de gewenste boodschap over aan uw doelgroep. Het spandoek wordt vooral veel gebruikt bij tijdelijke acties en aanbiedingen. Spandoeken zijn leverbaar in elk formaat.  Voor uw ideale spandoek heeft u onder andere de keuze uit de volgende materialen: Poly – Glans Brandvertragend, Poly – Glans Digital en Spun – Poly

Banieren

!
Voor het aankleden van stands, etalageruimtes en andere commerciële ruimtes heeft u vaak maar een beperkte keuze. Als aanvulling op de reguliere aankleding, adviseert Goedkoopstevlag.nl daarom het gebruik van banieren. Deze banieren kunnen al dan niet geleverd worden met een frame of standaard. De kwaliteit van de banieren is uitmuntend en u heeft de keuze uit een groot aantal banieren, variërend in afmeting, kleur en afwerking. Met behulp van onze banieren kunt u uw bedrijf of product in het groot promoten, tegen geringe kosten. Ook kunt u ze voor bijvoorbeeld buiten aan de gevel gebruiken. Elke afmeting is mogelijk, dus zowel een kleine banier van 100x50 cm is mogelijk, maar ook een banier van 10x3 meter is mogelijk!.