craft_thermokleding bas
BE ACTIVE

De 'Be Active' of simpelweg 'Active' thermokleding is speciaal ontworpen om het lichaam comfortabel en droog te houden tijdens sporten in milde tot koude omstandigheden. De Be Active collectie biedt perfecte isolatie tijdens deze omstandigheden, waardoor het zeer multifunctioneel inzetbaar is voor alle sporten. Deze collectie bestaat uit drie varianten, namelijk:

  • Be Active - Ideaal voor gemiddeld tot intensief sporten in milde tot koude omstandigheden.
  • Be Active Extreme - Ideaal voor intensief sporten in natte of koude omstandigheden.
  • Be Active Extreme Windstopper - Ideaal voor intensief sporten in winderige en milde tot koude omstandigheden. 
!

Craft active extreme longsleeve heren € 36,00

!
Thermo shirt van Craft voor heren, met lange mouwen en een korte kraag bij de hals. Dit ondershirt uit de Active Extreme thermo collectie is geschikt voor intensief sporten in milde tot koude omstandigheden. Het dunne, lichtgewicht, naadloze en elastische materiaal houdt je lichaam langer droog en fris tijdens het sporten en zorgt voor een comfortabele, ergonomische pasvorm. Door de speciale stikmethode wordt huidirritatie voorkomen. Een ideaal thermo shirt voor actieve sporters.

Craft active extreme longsleeve dames

!
Thermo shirt van Craft voor dames, met lange mouwen en een korte kraag bij de hals. Dit ondershirt uit de Active Extreme thermo collectie is zeer geschikt voor intensief sporten in milde tot koude omstandigheden. Het shirt sluit mooi aan op het lichaam en zit erg comfortabel door het dunne, lichtgewicht en elastische materiaal. Samen met de zachte, ademende kraag houdt het ondershirt het lichaam langer droog en fris.

Craft active extreme underpant heren € 33,50

!
thermo ondergoed voor heren, welke uitermate geschikt is voor intensief sporten in milde tot koude omstandigheden. Deze thermo onderbroek met lange pijpen uit de Craft Active Extreme thermo collectie is gemaakt van dun, lichtgewicht en elastisch materiaal, wat zorgt voor een comfortabele, ergonomische pasvorm. De stof helpt het lichaam langer droog en fris te blijven tijdens intensief sporten of intensieve activiteit. Zeer geschikt om te dragen tijdens wintersport of motorrijden.

Craft active extreme underpant dames € 33,50

!
Thermo onderbroek van Craft voor dames, speciaal gemaakt voor intensieve inspanning in milde tot koude omstandigheden. Deze lange onderbroek houdt het lichaam langer droog en fris door de unieke stof. Deze stof is gemaakt van dun, lichtgewicht en elastisch materiaal, waardoor de lange thermo onderbroek comfortabel en nauw aansluit op het lichaam.