Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
KEEP WARM
De 'Keep Warm' of simpelweg 'Warm' thermokleding houdt het lichaam warm en droog tijdens sporten in koude omstandigheden. Deze kleding beschikt over uitstekende thermoregulatie, is extreem elastisch en heeft een naadloos torso. Hierdoor is de kleding erg comfortabel bij koud weer. Ook bij lage inspanning biedt de Keep Warm thermokleding optimale lichaamswarmte. Speciaal voor erg koud weer en lage inspanning is er de Keep Warm Wool collectie, welke nog meer bescherming biedt tegen de kou. 
!

Craft warm crewneck heren € 49,95

!
Thermo shirt van Craft, welke het lichaam in de optimale temperatuur houdt in koude omstandigheden. Dit ondershirt uit de Craft Keep Warm thermo collectie houdt het lichaam verder langer droog en fris. Daarnaast zit het zeer comfortabel door het gebruik van elastische, lichtgewicht materialen met een naadloos torso en extra isolatie in gebieden waar dit het hardst nodig is.

Craft warm crewneck dames € 49,95

!
Thermo ondershirt voor dames van Craft, uit de Keep Warm collectie. Dit ondershirt houdt het lichaam optimaal op temperatuur tijdens inspanning in koude omstandigheden. Daarnaast wordt het lichaam langer droog en fris gehouden en zit het ondershirt voor dames erg comfortabel. Dit komt door het gebruik van elastische, lichtgewicht materialen met een naadloos torso. Daardoor wordt ook optimale bewegingsvrijheid gerealiseerd.

Craft warm underpant heren € 42,oo

!
Thermo onderbroek van Craft uit de Keep Warm thermo collectie. Deze lange onderbroek houdt het lichaam in de optimale temperatuur tijdens activiteiten in koude omstandigheden. Het lichtgewicht, naadloze materiaal zorgt voor een zeer comfortabele, nauwsluitende pasvorm. De broek houdt het lichaam langer warm, droog en fris tijdens het sporten en geeft extra isolatie waar dat nodig is.

Craft warm long underpant dames € 42,00

!
Lange thermo onderbroek voor dames uit de Craft Keep Warm collectie. Deze lange onderbroek houdt het lichaam optimaal op temperatuur tijdens sport en inspanning in koude omstandigheden. De onderbroek zit erg comfortabel, door het gebruik van elastische en lichtgewicht materialen in combinatie met een naadloos torso. Houdt het lichaam langer droog en fris terwijl de optimale bewegingsvrijheid gegarandeerd is