Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Craft sokken
!

1900737 cool bike sock € 10,50

!
Fietssokken van Craft met Climate Control System, oftewel de sok past zich aan de weersomstandigheden aan. Tijdens warme omstandigheden zal de sok je voet koel houden, en tijdens koude omstandigheden zal de sok je voet warm houden. Voor de ideale temperatuur aan uw voeten kunt u deze bike sock het beste dragen bij een buitentemperatuur van +5 graden of warmer. Bij lagere temperaturen kunt u gebruik maken van de zero of de warm bike sock.

1900733 cool running sock € 10,50

!

Thermo sokken van craft met koelend effect. Speciaal voor het hardlopen met een lager boord.

Door het climate control system worden uw voeten tijdens warme omstandigheden koel gehouden. De perfecte laag voor fietsen, hardlopen, voetbal, fitness, basketbal, wandelen en soortgelijke activiteiten bij warm tot zeer warm weer, of bij indoor gebruik.

1900741 warm xc skiing sock € 14,00

!
Thermo sokken van Craft, speciaal te gebruiken als skikleding. Deze sok uit de Warm thermokleding collectie is gemaakt van een speciaal soort wol met het Craft Clima Control systeem, wat zorgt voor een optimaal microklimaat aan uw voet. Deze sportsok houdt de voet warm tijdens koude omstandigheden, terwijl de voet wat afgekoeld wordt onder warme omstandigheden. Daardoor is deze sok ideaal voor wintersport en skieën.

1900742 warm alpine sock € 16,75

!
Skisokken van Craft voor zowel dames als heren, uit de Keep Warm thermo collectie. Deze skisokken zijn ideaal om te dragen tijdens het skiën of snowboarden. Deze technische en functionele sokken houden de voet warm en zijn voorzien van drukpunttechnologie voor optimaal comfort. Door de ergonomische constructie voor links en rechts, wol bij de hiel en tenen en de gebruikte materialen zijn deze skisokken erg fijn om aan te doen op wintersport.