Industrie
Klik hier om een beschrijving in te voeren
!

Aidan amerikaanse overall

!
Amerikaanse overall met ruime borstzak, 2 zijzakken, 2 achterzakken, voorgevormd en verstelbare Cordura® kniezakken, 2 dijbeenzakken waarvan 1 met duimstokzak, gulp met ritssluiting.

Shawn

!
Broek met 2 zijzakken, 2 dijbeenzakken waarvan 1 inclusief duimstokzak, verstelbaar en voorgevormde Cordura® kniezakken, gulp met ritssluiting, vast elastiek in rugband. Achter- en dijbeenzakken voorzien van een klep met drukknoopsluiting

Forres bodywarmer

!
Bodywarmer met windvangers, fleece in de kraag, 2 borstzakken met klep, 2 zijzakken gevoerd met fleece , reflecterende striping, capitonvoering.

Hawick parka

!
"Parka met 2 borstzakken met klep, fleece in de kraag, 2 zijzakken gevoerd met fleece, binnenzak vanaf de buitenkant toegankelijk, reflecterende striping; capitonvoering en afritsbare capuchon."

Perth winterjack

!
Winterjack met borstzak met boveningang, afsluitbaar met klep en zij-ingang af te sluiten met rits, 2 zijzakken, 2 afsluitbare binnenzakken, uitritsbare mouwen. Vaste capitonvoering.

Kelso Jack

!
Winterjack met uitneembare capitonvoering en uitritsbare mouwen, fleece in de kraag, 2 borstzakken, 2 zijzakken gevoerd met fleece, binnenzak vanaf de buitenkant toegankelijk, binnenzak in de binnenjas, reflecterende striping, afritsbare capuchon.

KLM kniebeschermers

!
knie klm

Losse kniebeschermers(per paar), in te steken in kniezakken van diverse pantalons, overalls en amerikaanse overalls. 100% polyethyleen.

maat 16x20 cm

Riem

!
riem klm